Priser og kontakt
Få præsenteret dit budskab med et interessant eller lækkert foto.
De fleste fotos er taget i Danmark og rummer alt mellem himmel og jord – både det skæve og det lige.

Til virksomheder: Freelance
Virksomheder i København og omegn kan hyre mig for ½ eller 1 dag. Timepris for optagelse og redigering 595,- ekskl. moms (kørsel halv pris).

12 smalle urbane fotos til brug i webbanner, stillingsopslag m.v. 9.995,- Få et udkast, der passer til jeres branche - uforpligtende, selvfølgelig. Se eksempler

Til private: Portræt og bryllup
Jeg tager også ud som portrætfotograf og bryllupsfotograf.
Portræt: Vi vælger sammen de bedste 5-8 fotos - inkl. billedbehandling. 995,- inkl. moms. Se eksempler

Bryllup: I får min. 50 fotos og vi vælger sammen de bedste - inkl. billedbehandling. 2.995,- inkl. moms. Se eksempler

Se de forskellige portræt- og bryllupspakker (pdf).
Se video / slideshow

Priser på arkivfotos her på ordogbilleder.dk
Mængderabat: Køb 3 og få det 4. gratis!

Tryk: Brochurer, magasiner, aviser m.fl, 500,- Forside eller helside 900,-
Online: Antal unikke brugere årligt under 50.000: 500,- Over 50.000: 900,-
Priser er ekskl. moms.

Privat: Et unikum for 500,- inkl. moms.

Oplys filnavn, medie og oplag/brugere ved bestilling.
Har du brug for andre motiver - fx et foto af et klædeskab, et ægteskab eller måske hundegalskab? De fleste danske motiver kan skaffes i løbet af en uges tid.

Referencer
Følgende er et udvalg af de mange, som gennem Scanpix har brugt fede fotos: Alt for Damerne, ATP, Benjamin Media A/S, Berlingske Tidende, B.T., Bryggeriforeningen, Børsen, Danmarks Nationalbank, Dansk Industri, Dansk Energi, Danland, Danske Kommuner, DGI, DR, Fagbladet 3F, Finansforbundet, Fysioterapeuten, Gyldendal, HK, Illustreret Videnskab, Information, Jyske Bank, Kristeligt Dagblad, Ledernes, LFR Media, Metroselskabet, MetroXpress, Midtjyske Medier, Nordic Advice, Penge, Post Danmark, Randers Kommune, Socialrådgiveren, Syddansk Universitetsforlag, Tipsbladet, Trygfonden, TV2, Undervisningsministeriet, Weekendavisen. Endelig har jeg erfaring med undervisning, har et hav af 1. pladser i fotokonkurrencer og meget mere.

Bestil fotos
Billeder, som er markeret med teksten "Sælges via scanpix.dk", bestilles via billedbureauet Scanpix, som kan kontaktes ang. priser o.lign. Alle øvrige fotos kan bestilles hos mig. Du får en mail med fotos eller et link til download, som regel samme dag.

Vilkår for arkivfotos
Alle arkivfotos købes til engangsbrug til det aftalte formål og slettes straks efter brug. Vil du bruge det samme foto i en anden sammenhæng, er der en rabat på 50 %. Særlige ønsker om flergangsbrug, eksklusivret o.lign. angives ved bestilling. Billeder må ikke overdrages til tredjepart. De anføres så vidt muligt: Foto: Mads Jensen eller Fotograf: Mads Jensen. Fotos må ikke anvendes i en sammenhæng, der kan være krænkende for de personer, der er på billedet. Køber bærer det fulde ansvar ved offentliggørelsen. Langt de fleste billeder af identificerbare personer i arkivet er der hentet tilladelse til – tjek ved bestilling.

Har du spørgsmål, er du altid meget velkommen til at kontakte mig!

Mads Jensen
ordogbilleder.dk

Tlf.: 6081 5629
Mail: Kontakt
CVR-nr: 30778723
Like på Facebook: www.facebook.com/fedefotosDK